Baggerwerken

Baggerwerken die ruimte geven aan elk idee

Van het uitdiepen van waterwegen voor de scheepvaart van morgen tot het creëren van nieuw land waar innovatie kan gedijen, de baggerwerken van Heyrman – De Roeck geven ruimte aan uw ideeën.

Baggerwerken: niet gebouwd op los zand

Baggerwerken vereisen een combinatie van vakmanschap, technisch inzicht en strategisch project management. Gelukkig bezitten we bij Heyrman – De Roeck al die kwaliteiten om uw baggerwerken feilloos tot een goed einde te brengen.

Doorheen de jaren investeerden we sterk in de aankoop van excellente materialen waarmee we zelfs de meest complexe baggerwerken zonder probleem realiseren. Hoe groot uw project ook is, bij Heyrman De Roeck vindt u de juiste partner voor de uitvoering van al uw baggerwerken.

Baggerwerken gekenmerkt door innovatie en vernieuwing

Onze onderneming is uitgegroeid tot een gerespecteerde partner in baggerwerken dit zowel in binnen- en buitenland.

Onze baggerwerktuigen zijn niet alleen van een uitzonderlijk krachtige kwaliteit, we zetten ook voluit in op innovatie. Zo zijn al onze machines uitgerust met ingenieuze GPS-systemen voor een uiterst nauwkeurig verloop van uw baggerwerken.

Steeds beter, steeds verder

Ook vandaag nog, staan we niet stil als het aankomt op vernieuwing en techniek. We blijven sterk de nadruk leggen op creatieve oplossingen en een intelligente service.

U wordt begeleid door een ervaren team van arbeiders, ingenieurs en technici die zonder fout de beste oplossing ontwikkelen voor uw doelstellingen.

Wilt u meer weten over onze service in baggerwerken? Contacteer ons.

Contacteer ons

Contact Us