Grondwerken

Grondig werk, de basis van uw grondwerken

Als u bij grondwerken denkt aan luide machines die met volle kracht tekeer gaan, dan hebt u niet helemaal ongelijk. Alleen komt er bij uw grondwerken véél meer kijken dan enkel het uitvoerende werk.

Een strikte planning, een strategische visie op de verdere uitwerking van uw project en een heldere communicatie zijn eveneens essentieel. Daarom zetten we ook sterk in op projectmanagement voor al uw grondwerken. Zodat de basis voor uw toekomstig succes meteen goed zit.

Hoog niveau in grondwerken

Onze service in grondwerken kan aangewend worden voor tal van doeleinden, door zowel ondernemingen als overheden. En daarbij gaan we omzichtig én gespecialiseerd te werk.

Of u nu grondwerken wilt laten uitvoeren op een kurkdroog projectdomein of in een drassig en ecologisch waardevol gebied, ons team selecteert de juiste machines om doelgericht tot het gewenste resultaat te komen. Bovendien nemen we de afvoer van grond eveneens voor onze rekening.

Een compleet machinepark

Wat u van ons kunt verwachten? Een service die volledig afgestemd is op uw opdracht, met machines die de klus probleemloos klaren. Zo beschikken we over een dertigtal graafmachines, die variëren tussen de 5 en 52 ton.

Onze vrachtwagenvloot is bijzonder divers, net als onze landbouwtractoren met gronddumpers. Voor gevoelig terrein beschikken we over rupsdumpers met draaiende bovenwagen. En uw structuur beschermen we met solide rijplaten die de ondergrond rijklaar maken.

Wilt u meer weten over onze service in grondwerken? Contacteer ons!

Contacteer ons

Contact Us